31/3

När man tror att livet inte kan bli bättre kan det faktiskt det. Ska räkna upp allt just nu.

- Jag har beställt både studentklänning och balklänning.
- Jag har till och med fått hem min studentklänning, den satt som smäck.
- Jag är klar med mitt projektarbete.
- Jag har världens bästa lärare.
- IDAG FICK JAG MIN STUDENTMÖSSA!
- Jag fyller 19 BaSt nästa onsdag!
- Vi är lediga imorgon
- Vi fick studiebidraget idag
- Snart ska jag ta körkortet!!!!!

Det känns bara så superbra. Nu ska jag ha en myskväll med mig själv, göra körkortsteori, se på tv och sedan göra ingenting. Det var baske mig länge sedan jag gjorde ingenting, bara jag. Jaja!

/H

30/1

de senaste dagarna har jag inte bloggat men gjort mycket annat hehe. bland annat bakat maränger, gjort en smoothie, skrivit en krönika, städat mitt rum, pysslat inför någons (undra vem ;););)) födelsedag osv.

hatar inte smoothie... :)
/greta


29/3

Hej hopp! JAG, HANNELE OLSSON, ÄR KLAR MED MIN FOTOBOK OCH MIN PROJEKTRAPPORT! Jag kan inte fatta det själv. Det är så overkligt att jag inte kan ta till mig det. En tyngd har lättats från mina axlar. Nu måste jag fan ta en paus från datorn. Har suttit i typ två timmar med alltihopa.. Ska unna mig att äta lite smarrig potatisgratäng och se på tv. Är helt slut

ps. Inte nog med det. Jag har fan beställt en studentklänning också. KAN DET BLI BÄTTRE?! :D ds

En gammal sommarbild på lilla mig. DET ÄR FAN VÅR SNART OCH EFTER DET SOMMAR!:O

 

/EN GLAD HANKIS

ps 2. förlåt för svordomarna


28/3


bjuder på två inte helt nytagna bilder på mig själv.. :)

/greta


28/3

Haha typiskt mig, precis när jag skrivit klart inlägget råkade jag klicka bakåt så allt försvann.... Menmen! Jag känner just denna måndag att en sten lättat från mina axlar. Jag är så gott som klar med min fotobok (mitt projektarbete), ska bara lägga in två bilder till och sedan skicka in till tryckeriet. Min rapport är också så gott som klar. Har bokat in mina (förhoppningsvis) sista körlektioner någonsin. Ska snart boka in teoriprov. Och sist men inte minst, jag har hittat en studentklänning. Och eventuellt en balklänning! Min lycka är svår att beskriva just nu.

Nu är jag i skolan, ska ha text och efter det har jag etik, sedan slutar jag. Härligt :)

/H


28/3

hejhopp! alltså förlåt att uppdateringen börjat spåra nu på slutet - det är bara extreeeemt mycket av allt just nu. jag har glömt min telefon hemma idag också så det blir inga fina bilder som läggs upp här på bloggelibloggen men jag kan berätta om en film jag såg på bio i lördags..... the rite. det är alltså en skräckfilm och ja... frågan är ju varför man ens plågar sig själv med att kolla på sånt. sedan vi såg den filmen har jag typ inte kunnat se någon i ögonen för jag tror att jag kommer se djävulen stirra tillbaka på mig och sedan ta över mig. skönt.



annars så har jag inte sovit ordentligt på typ två veckor så jag är en zombie idag. ett under att jag tog mig till skolan över huvud taget! det blir att halsa kaffe och... ja. uppdaterar en fin, normal, glad uppdatering någon annan gång i något annat liv. puss på er!
/greta


25/3

idag fyller min käraste filip gb grahn 18 år! grattis ponkeeeeeeen :)


här är en annan viktig dag i gbs liv, nämligen då han friade till mig på en mattelektion! :)
/greta


24/3

som ni vet så var jag i usa förra året och hade en blogg som jag uppdaterade varenda dag där med.. ibland går jag in där och kollar vad gjorde jag för exakt ett år sedan.. ganska sjukt och ganska roligt! någon gång snart ska jag ta tag i att göra en klippbok av hela den bloggen. om ni vill kan ni gå in och läsa på gwester.blogg.se och kolla i arkiven - rätt kul faktiskt! 
detta skrev jag för nästan exakt ett år sedan:
jag hade spelat in en låt som jag skrivit till min mami i 50-årspresent men jag kunde inte skriva ut det i bloggen eftersom hon läste den varje dag och det skulle bli en överraskning.. ganska gulligt faktiskt :)
/greta

24/3

Det har varit en superdag hittills. Lyssnade på en föreläsning imorse på universitetet, sen for jag och Ibi och tränade, vi garvade jättemycket, jag åkte hem och satte mig i soffan. Nu är klockan sju minuter över tre. Ikväll ska jag vara med Agnes, det ser jag fram emot. Och snart är det helg.

Säger bara:

Ahhhh.



/Hon längs till höger på bilden

23/3


jag får alltid konstiga cravings och kommer in i matperioder då jag kan äta samma sak till frukost, lunch och middag bara för att jag tycker det är så himla gott. sedan lessnar jag på det och äter det inte på ett halvår igen. just nu är jag inne i en period då jag blandar i typ ett halvt kg hallon i allt jag dricker, istället för is (ja, alltså inte typ mjölk - men bubbelvatten, saft och läsk). sedan så blir jag kall i magen och då gör jag en (eller två, eller tre..?) kopp kaffe med oboypulver och massa mjölk i.. nomnomnom! :)
andra konstiga cravings är riskakor (tidigare i vinter hade jag vääärldens riskakeperiod..), morötter, i hemavan hade jag (eller vi allihop faktiskt) falukorvscravings, frusen mango är en klassiker och ketchupcravingen kommer ju i stort sett hela tiden. till och med i galapagosöarna var jag tvungen att få en morot för att bli glad:
sedan så älskar jag frukost. jag skulle kunna leva på frukost. ganska ofta äter jag så mycket till frukost att jag känner att jag inte behöver äta resten av dagen. jag förstår verkligen inte dom personer som hoppar över frukosten, jag dör typ hellre... helst skulle jag typ vilja hoppa över middagen varje dag så att jag skulle vara råhungrig varje gång jag vaknar så jag verkligen kan frossa i min frukost :)

en sista sak är något min storasyster lärt mig - allt blir godare på en macka. jag kan typ ha en måltid på en macka.. huvudkoncept är någonting krämigt och någon grönsak men det går att utveckla hur långt som helst. i morse satte jag tillexempel köttfärssås på min macka, rågott ju!:) saknar förresten min systeryster massor... ett besök snart tror jag närmare bestämt skulle vara på sin plats!
/greta

23/3

nu spårar ju mina föräldrar ut helt.. vi ska alltså säga upp alla prenumerationer som vi har på morgontidningar (vk och dn) och istället köpa en iPad... vafan? alltså inte så att jag klagar på en iPad, jag skulle gärna ha en, men den lär ju inte ersätta tidningarna vid frukostbordet. skönt om man typ spiller kaffe eller fil på den. eller skönt att alla tre lär bråka om den. hmmm... vi kanske alltså måste ha tre stycken iPads?
igår blev jag och malin förresten aningens för exalterade över att våren hade kommit. vi drog på stan och taggade sönder första mjukglassen på torget - men sen så hade inte ens mjukglassvagnarna kommit fram än. då taggade vi sönder waynes uteservering på taket - så vi drog till waynes och beställde massa fika.. men sen visade det sig att uteserveringen inte öppnat än. det slutade alltså med att vi satt inne på waynes och kollade på solskenet genom fönstret. aja. det är ju faktiskt bara mars.
/greta

22/3

Idag har varit en sån där slapp, skön dag som verkligen behövs någon gång i veckan (helst alla, haha). Sen Ekko for till skolan imorse låg jag kvar och latade mig i soffan och åt rostade mackor och såg på tv. Gjorde lite läxa, ringde tryckeriet utan svar. Sen efter det bestämde jag mig att såhär får det vara och sen rörde jag ingenting annat än fjärrkontrollen. HAHA! Nu kom jag precis hem från dansen, det gick riktigt bra och det var skönt att få dansa av sig.

Nu ska jag göra lite körkortsteori. Sen kommer Ekko hit för att sova med mig. Det har banne mig blivit omöjligt för mig att sova utan honom

Godernatt folket!


21/3

idag var jag alltså i skolan från 8.20 (okej, kom försent, 8.27) till 19.10. sjuk tjej - jotack jag vet! dags att belöna mig själv med varm chokla och ett besök hos ryan, seth, marissa och summer i newport, orange country! tänkte jag kunde bju på lite fler godingar från i lördags förresten:
jag hade min egen hylla i lokalen, sjukt välkommen jag kände mig! :)
mitt mästerverk (jaaaag gjorde alltså denna frisyr), linns aka lady gagas hår
/greta

21/3



Sitter och gör läxa nu men tog en paus för att skriva ett litet blogginlägg. Känns så tråkigt att mina inlägg bara ska handla om skola skola skola... Men det känns som det är det som tar över hela mig just nu, och mitt PA100. Har ren ångest för det. Vill bara trolla fram tiden så jag står där i min vita klänning och studentmössa, dyngrak på ett flak. Okej... skoja.. näe men jag vill iallafall trolla fram tiden!

Ska räkna upp alla grejer som bara känns allmänt burr i mitt liv nu. Kanske kan jag få några tröstande ord av någon läsare.
x Jag har fortfarande inte hittat någon balklänning ELLER studentklänning. Varför skriver alla statusar på Facebook om att dom har gjort det? Det ger mig sådan ångest:(
x Körkortet som jag latar med just nu. Varför är jag så seg när jag är så jävla nära att ta det och bara dra en slutkläm? Nä, jag vet inte.
x Mitt PA100 som jag just nu tycker kan dra åt helvete. Drömde en mardröm inatt där någon sa till mig att det bara var 2 veckor kvar, började nästan gråta.
x Att jag har 0 planer för sommaren. Drömmar har jag, men inga som liksom uppfyllts. Har inte bokat någon resa, vilket jag vill, har inte planerat och bestämt något alls.. Bara jobb och jobb..... Kul
x Mår bara allmänt piss när jag tänker på ovanstående punkter

Jaja. Nu ska jag sluta klaga och fortsätta med läxorna så jag blir klar någon gång. Sen ska Ekko sova här inatt och vi ska nog spela tvspel tills vi inte kan hålla ögonen öppna längre. Hoppas han vill fika också, det vill jag.

/HANKI

21/3

Om det är någon som ska säga förlåt för den dåliga uppdateringen så är det väl jag... Jag har verkligen inte rört min dator på hela helgen. Verkligen inte rört den. I fredags gick jag ut, vi drog på 5ive för första gången på tusen år, det var helt okej! Sen sov jag och Ekko nästan hela lördagen, det enda vettiga vi gjorde var att äta och spela tvspel och mysa. Sen hade vi en rejäl myskväll hemma hos honom och såg två skräckfilmer, sen sov jag hos honom. På söndagen drog jag till Haga för att hänga med Elin, det var jättemysigt! Vi käkade på Max och sen drog vi till Elin och såg 127 hours under filtar och med tända ljus. Det var huur mysigt som helst. Sen skypeade vi lite med Chris från England, vi saknar honom!

Nu har jag Etik, och även fast jag har en uppgift jag måste göra så uppdaterar jag ändå bloggen för jag håller den så kär. Jag har mycket läxa att göra men ska försöka att få tid till bloggen ändå. Men nu vet ni varför det blir lite tomt här från mig ibland. Datorn är helt enkelt inte alltid prio ett!

Hoppas ni får en fin måndag, nu ska jag göra min etikuppgift så är den bortgjord :)

/Hannele

21/3

kom för sent till tyskan idag..... det blir bara till att betala skadestånd till mallan för det.. jag tror jag har någon slags psykisk störning att jag inte kan komma i tid. alltså trots att klockan är tio i åtta och att jag vet att jag måste åka och ändå kan jag bli typ randomsugen på ett äpple fast jag precis ätit frukost och borstat tänderna, eller så  kan komma på att jag måste byta tröja, eller att jag behöver en 10 minuters powernap, eller att jag måste ladda in lite ny musik på iphonen eller vad fan som helst. sedan så har jag personer runt mig som mamma, tove eller anton som aldrig kommer för sent. hur gör dom?!!? jag behöver professionell hjälp!!!!

/greta

21/3

ursäkta, ursäkta, ursäkta för den dålig uppdateringen! jag har haft fullt upp med att vara mitt alter-ego greta gris! i lördags hade vi nämligen NS-klassfest med utklädning och för mig fanns det bara ett alternativ för vad jag skulle vara. hade en grymt (he - he - he) kul kväll och alla var jättefina! jag kan lägga upp lite fler bilder sedan på hur fina alla andra var - men såhär såg iallafall jag ut:
  
/greeeeeeta gris nöff nöff


19/3

jag älskar dig!!!!!!!!!
/greta

18/3

igår var det exakt två månader till min 18årsdag och som ni vet så ser jag ju fram till den dagen en aning. har redan börjat planera firandet, inte helt säker på alla detaljerna men här är några ingredienser som garanterat kommer vara med på firandet:

#1. mina bästa tjejkompisar - taggade på fest!

#2. GODIS! jag har inte ätit godis på drygt tre veckor nu, men fifan vad jag ska frossa på min 18-årsdag!
#3. är given.. självklart blir det en kväll på  :)

#4. jag ska ha världen godaste tårta!!!!! denhär gjorde vi till mig och ekko våren innan jag drog till usa!

#5. sedan så kommer jag nog vara förjävla glad också! :)
/greta

18/3

hahahhahahahahah älskar syftningsfel
"hon gick över gräsmattan, saftig och grön som alltid i juli"
"krockade med älg på motorcykel"
"gul nackad papegoja till salu"
/greta

17/3

halljosan! sitter just nu och tar ett brejk från stresshantering eftersom jag gjort det konstant från tre i eftermiddags till klockan nio nu ikväll, sikkkk! man lär sig ett och annat på den kursen förresten och en sak jag tycker ni alla borde ta med er är att det som hjärnan mår absolut bäst av är positiva, glada tankar :). ren fakta liksom - VAR GLAD SÅ MÅR DU BRA! :) jag vet själv att jag kan negga ner ibland men nu är det bara att ta tummen ur arslet och anstränga sig för att vara konstant glad!
hemavan på bilden - tänker jag på det stället så är det inte svårt att bli glad!:) (dethär senaste sportlovet, påsklovet med malin 2008, alla familjeminnen, lyckorusen jag får av att åka offpist i kungs, hur vi alltid äter marängswiss till efterrätt när vi är där, hur gott jag sover på nätterna där och att jag ska dit om tre veckor igen!!!!)
/greta

17/3

just nu ligger jag i paltkoma på mitt golv och ska försöka sätta igång med stresshanteringen, vilket nog är en bra idé eftersom vi har prov imorgon. jag måste bara uppdatera bloggen först. och smälta allt fika som jag precis tryckte i mig. och kolla facebook. och läsa mina favoritbloggar. och göra en plugg-playlist på spotify. och kanske kolla ett avsnitt oc?
här är ett kort från september med en blandning av mina kompisar sedan jättelångt tillbaka och nya klassen. måste säga att jag hade en jäkla tur som hamnade i en sådan bra klass som jag gjorde efter usa!:) ns2cf ftw!
/greta

17/3


Världens finaste kille!!!!!

Igårkväll satt jag och Ibi med radioprogrammet. Och det gick faktiskt bra, vi vart till och med klara! Det tog ju sina tre timmar, men fy sjutton vad skönt det känns. Nu har jag bara lite andra småläxor att göra, sen kan jag andas ut.

Solen skiner och vinden viner, jag och Ibi ska ta en vända på stan när vi slutat. Det blir riktigt trevligt!

/H

16/3

vad ska man säga om dagen..? för det första hade jag fått mig aningens lite sömn eftersom jag ringde min beztiz emma wilson från usa och pratade läänge (och med tidsskillnaderna så blir det på eftermiddagen för henne och mitt i natten för mig) igår natt. hon måste vara den klockrenaste människan.... saknar henne:(.
annars så har min dag innehållit näsblod, matte, mycket mys på skolan med min malla och ett långt, välbehövligt iksupass med ibi... inte så pjåkigt helt enkelt!:) fick också en fin avslutning med myspys och lejonkungen osv:) upptäckte även en ny låt som gått på repeat ett tag nu... vet inte varför den gör mig på så bra humör men klicka på bilden här under så kan ni ju se om den piggar upp er också!
/greta

16/3

Bilder från Hemavan 2011!


På vägen dit






Petter och Axel




Greta och Joakim




Game of life.....






Jag opererade Gretas fot

Mer bilder kommer senare! :) Kan ju även berätta lite vad vi gjorde och så. Det är verkligen det roligaste sportlovet jag haft i mitt liv. Ha en bra kväll allihopa:)

/H

16/3


En liten bild från Hemavan!

Nu sitter jag och har historia, fick bra betyg på provet så jag är glad över det men våran historielärare har en förmåga att aldrig sluta prata så ögonen säckas ihop. Ibi sitter och kollar på något tvprogram på sin dator och jag har kollat igenom alla bloggar, hela Facebook, hela allting. Är så less nu men snart slutar vi iallafall, och då LOVAR jag en bildbomb från Hemavan eftersom det inte kom igår. Jag hade verkligen ingen lust att ens logga in på blogg.se, om jag ska vara ärlig. Men det kommer idag!

Sen firar jag och Ekko fyra månader idag, vet inte vad mer jag ska säga än att han är världens bästa pojkvän och jag älskar honom för han är så jäkla bra, så snäll mot allt och alla, ärlig och att vi klickar som handen i handsken.

Och ikväll ska jag och Ibi sätta oss ned och göra vårat radioprogram. Känns som jag skrivit om det i bloggen i flera månader typ, men det är för det har legat och gruvat så länge men nu ska vi äntligen ta tag i det!!! Aja, ha en bra onsdag allesamman och njut av det vackra vårvädret:)

/Helle

15/3

hahahahhah klockren bild jag hittade... :)
jävla apa, sug morot!
det bör tilläggas att apan kom fram till mig och försökte klättra upp på mig typ två sekunder efter att bilden togs. jävla, jävla apa!
/greta

15/3


avo avo avo avo<3

/H

15/3

idag har jag verkligen haft en "styra-upp-mitt-liv-dag" :)
för det första så investerade jag i en ny mattebok som jag valt att döpa mvg-boken = mitt mattebetyg ska upp till toppen nu!
för det andra så gick jag till datorteknikerna på draggen och fixade tillbaka min skoldator som gick sönder för några veckor sedan.
för det tredje så gick jag till draggens frisörlinje och lät dem färga min utväxt (naaanting så välbehöverligt!).
för det fjärde så gjorde jag en deal med malin för att jag ska börja komma i tid till skolan. varje dag som jag kommer försent så blir jag skyldig henne 2 kronor - men varje hel vecka som jag klarar att komma i tid så blir hon skyldig henne en femma! nu är det ju så att vi bjuder varandra på saker för typ 100 kronor hela tiden så egentligen spelar dedär småpengarna roll - men vi båda är tävlingsmänniskor och jag tror det kommer motivera mig att komma i tid!
inte för att man ser så stor skillnad på min hårfärg, speciellt inte i webbiZ, men jag vart jättenöjd iallafall! hoppas jag inspirerat er alla där ute att ha en "styra-upp-erat-liv-dag", kanske redan imorgon? :)
/greta

15/3

Fråga inte hur jag kan vara vaken än, saken är den att jag varit vaken sen kvart över sju också. Men jag är konstig nog pigg! Ekko väckte mig imorse genom att hoppa i sängen= jag blev jättearg men kunde inte vara det så länge när han kramar om mig som han brukar. Imorgon firar vi fyra månader. Men vad är det egentligen att fira? Jag menar, jag skulle kunna fira varje dag, så glad är jag att jag har honom.

Solen skiner ute idag vilket gör det riktigt skönt och mysigt att åka buss och sitta och prata med Ibi om allt och ingenting. Har inte så lång skoldag heller så jag kan inte vara annat än på gott humör.

Och idag kommer mina Hemavanbilder upp, så förbered er på en rejäl bildbomb....;)

En riktigt cool bild jag och Ekko tog igår...

/H

15/3

igår var förresten jag och mami på bio och såg spectrum 3d. ett tips om ni (som jag) lätt blir uttråkade av filmer, jag kunde inte slita blicken från skärmen och jag satt och höll mamma i handen hela filmen :). nu har jag precis slängt i mig en filtallrik, ett äpple och en latte så nu äre bara att smeta på lite smink och cykla iväg till skolan. puss på er!
/greta

14/3

sådärja, tillbaka framför datorn i umeå! kan inte säga annat än att jag har haft en underbar vecka med underbart sällskap och att det känns lite lagomt taggat att börja vandra runt i draggens korridorer igen... menmen, jag ska inte klaga för jag har världens bästa människor att komma tillbaka till också - mammsen och pappsen och mallan och ibi och ester och ekko och jimpan och tottis och alla andra som vet att jag saknat dom :)

jag tänkte klippa ihop en liten hemavandokumentär men först måste jag faktiskt gå och packa upp väskorna i mitt rum - så jag tänkte att jag kunde bjuda på lite random mobilbilder från veckan som en liten förhandsvisning! enjoy! :)

/greta

14/3

Nu sitter jag och har mediekommunikation, det är fint väder ute. Åt just lite tårta! Ibi och jag ska börja med radioprogrammet, vi har båda lite ångest för det fast vi är verkligen på god väg eftersom vi gjort våran största intervju och valt jinglar och allt möjligt.. Så det är lite kvar även om redigeringen kommer ta tid.

Hade förövrigt en obeskrivligt bra vecka i Hemavan, ska lägga upp bilder senare när jag laddat in dom på datorn! Greta ska även klippa ihop en Hemavanfilm! Ska bli kul att se:D

Tråkig uppdatering men det kommer mer senare, måste komma igång nu efter sportlovet.

HEJS! /Hannele

7/3

vad gör vi?
NU KÖR VI!!!!!!!!

hemavan tillsammans med hannele, agnes och jessica i en vecka nu då, vi kommer hem på söndag! vet inte om det blir uppdateringar där borta.. det jag däremot vet är hur förjävla kul det kommer att bli!!! :)
HEEEJDÅÅÅÅ UMEÅÅÅÅ :*
/greta

6/3


Denna vecka har varit så slapp som en vecka bara kan bli. Har gått runt hemma i dvala och taggat sportlov. Och nu är det äntligen här, imorgon åker vi ju! Känns så otroligt roligt. Så vad mer har jag att berätta? Nästa vecka kommer bli grymt kul. Ett minus är att det inte blir någon uppdatering, och om det blir det, så kommer den vara väldigt tör.

Orkar inte skriva mer nu, vill bara lägga mig och sova. HA VÄRLDENS BÄSTA SPORTLOV ALLIHOPA! :)

/HANKIS

6/3

Jag är slut som bara den. Har försökt packa och varit lite hysterisk över det, för det är så jäkla tråkigt, och sedan fick jag en huvudvärk som inte riktigt ville försvinna. För en timme sedan la jag mig för att vila vilket resulterade i att jag somnade, och nu mår jag mycket mycket bättre! Tror huvudvärken hade lite att göra med att jag är lite pirrig inför imorgon när vi ska åka..

Men nu är jag på G igen, jag och Ibi ska strax gå över till Greta och göra en intervju för radioprogrammet. Sedan ska jag och Greta köpa snacks att ha på bussen, sen ska jag packa det sista och efter det ska jag banne mig lägga mig för at sova på riktigt. Hejs! :)

/H

6/3

här sitter jag i samma mjukiskläder som jag levt i hela helgen och myser tillsammans med mina historikerpolare david irving och syskonparet ann och john tusa (de är författarna till mina två huvudkällor till min historieuppsats). vi har kommit varandra rätt nära dehär närmaste veckorna eftersom vi delar intresset om nürnbergprocessen... trots det börjar jag känna mig redo för ett break-up med dem och jag känner att jag måste lämna vår relation fylld av svett, blod och tårar bakom oss. snart iallafall. än har de allt lite mer att ge mig!
en sak som jag just kom på... JAG DRAR TILL HEMAVAN IMORGON!! så-otroligt-taggat!!!! fattar ni att bara komma bort från all stress hemma och leva i en liten mysig fjällstuga med tre av mina favorittjejer i en vecka... jag kan typ inte inse det :)
en av de coolaste snowboardbilderna som någonsin tagits på mig.. ohyeah! ;););)
/greta

6/3

hahahahhahahahahah, jag måste bara visa något som jag garvade ordentligt till för någon morgon sedan:
älskar när morgontidningen kan få en att skratta rakt ut, snacka om en bra start på dagen!
/greta

6/3

Nu sitter jag i Elins lägenhet, och jag uppdaterar nu för det kan bli lite tomt här från mig senare idag! Har så mycket att göra, ska till farmor nu och sen ska jag vara med Ibi direkt efter och göra radioprogrammet, sedan efter det är det pack som gäller hela kvällen. Triiiist, det är inte roligt att packa. Elin tipsade mig nu om att göra listor, men det är ju också tråkigt! :(
Hoppas ni alla får en fin söndag. Hejs!
/H

6/3

tänkte bara visa hur galet duktig jag är - klockan är alltså 03.25 och jag har suttit med läxa i typ tre timmar. jag blev faktiskt lite inspirerad av min storebror som är typ historieallsmäktig som var här på middag tidigare ikväll... dethär arbetet ska göra honom (och mig själv!!!!) stolt! nu däckar jag. puss.
zZzzzZZZzzzz
/greta

6/3

sitter just nu uppe med historian, jävlar vad jag ska få klart den innan jag åker till hemavan! jag orkar verkligen inte ha den på mitt samvete.... fyfan. kan även säga att jag åt världens största middag idag, följt av rabarberpaj med massa vanijsås och att det på riktigt känns som att jag aldrig mer kommer vara hungrig.. men fyfan vad gott det var, nomnomnom :) aja - tillbaka nürnbergprocessen och hermann göring! sov sött!
jag och mami inhandlade en eltandborste till mig idag. det ska tydligen vara 10000 gånger bättre än en vanlig tandborste.. skit samma, jag är nöjd så länge jag får en med ariel på :):):)
/greta

5/3

Denna bild talar för sig själv:
Jag med en skål Coco Pops chrunchers. Så. Jävla. Gott en bakisdag.

5/3

hehe, idag tog jag och mammsen en promenad ner till strömpilen och inhandlade lite nödvändigheter. på vägen tillbaka passade jag på att säga hej till mina vänner... :)

- HEJ IBI!!!!!! :)
- HEJ NILLE!!!! :) (även fast du är i usa nu...)
<-- HEJ JOHAN! :) och HEJ HANNELE!:) -->

/greta

5/3

Haha, det blev allt annat än en lugn kväll igår kan man ju börja med... Hade ju egentligen tänkt såsa runt hemma, men jag vart så rastlös. Så det vart utgång med ett härligt tjejgäng på Corona! Hade jävligt roligt och garvade så mycket. Sen tog jag taxi hem och småpratade hela vägen och berättade att jag skulle ta körkort snart, sen släppte han av mig och så fick jag hans personliga taxinummer????????? Men han var snäll iallafall. Lite komiskt bara.

Idag har jag mått som jag förtjänat, milt uttryckt, sen for jag och handlade med mamma. Sen har jag tvättat Annie och om ett tag ska jag börja packa lite. Jag åker ju fan snart:D

Sen saknar jag Erik som oewjgtwjgr:( Det gjorde sig påmint igår när jag vinglade in på mitt rum. Det är ju då han ska vara den där trygga famnen att krypa ned hos. Känns lite tråkigt att inte ses på en hel vecka, det gör mig faktiskt gråtfärdig. Men jag är så fruktansvärt känslig, haha! men vi kommer nog ha väldigt mycket kul att berätta när vi ses sedan.

Tack tjejer för en superrolig utgång igår! Det var så jävla skoj:)

/H


5/3

det händer att jag saknar er... :)

/greta


4/3

har börjat utrensningen av mina kläder och skulle kolla vilka jeans som passade. alltså jag måste ju säga att det var mer eller mindre deprimerande... hela hösten har jag styrketränat mina ben, vilket har resulterat i världens jäkla benmuskler - så jävla korkat! om jag istället hade lagt ner all den tiden på läxor istället för iksu hade jag fortfarande kommit i mina jeans och legat bra mycket bättre till i skolan..... wellwell, jag antar att man inte ska klaga på muskler och att det är ett ganska i-landsproblem men fortfarande... lär garanterat bli mer timmar vid matteboken och färre timmar på iksu i framtiden!
för ett och ett halvt år sedan, en greta utan iksu medlemsskap och med mvg i typ alla ämnen...
/greta

4/3

hahahahhahahahahhahahah ja.. låt filmen tala för sig själv och kolla på hela, den blir tamejfan bara bättre på slutet!

/greta med familj


4/3

Sitter och lyssnar på denna underbara låt och funderar lite på hur jag ska strukturera upp denna helg. Känner mig som en rejäl slöfock, så ikväll ska jag nog börja packa och tvätta Annie. Sedan andra planer för helgen är att möta upp Ibilidibidi.. men inte bara för att umgås för nöjes skull och njuta av varandras sällskap, nej, vi måste spela in vårat dumma radioprogram. Det är nog prioritering nummer ett. Sedan lovade jag att träffa min lilla farmor, jag saknar henne och lovade henne att titta förbi innan jag åker. Sedan lördagkväll blir det myskväll hos Elin som jag inte varit med på veckor, det är helt galet, så jag måste få lite Elin-energi.

Imorgon ska jag och mamma även kolla lite kläder och ska köpa lite nödvändigheter (är det ett ord?) till Hemavan, såsom nytt balsam, schampoo och en ny hårspray.

Annie är en slöis.

/H

4/3

hejhoppsnopp,
sitter på svenskan och ska försöka brainstorma ett bra ämne att skriva en krönika om, det går inte framåt men det gör ingenting för det är ändå sportlov om 81 minuter! andra positiva saker är att jag har en saftflaska bredvid mig (nomnomnom), att jag lunchade med ester och att det är suuuuuperfint väder ute! nu taggar jag sportlov till m-a-x! 78 minuter kvar.. :)
/greta


4/3


Detta är då en video från imorse när jag fick för mig att det spökade. Eller fick för och fick för, det gjorde faktiskt det på riktigt!!!! Ekko sa också att han hade hört det imorse. Och jag vet att jag på vissa ställen skrattar som Ove Sundberg, och andas jättetungt, så snälla tag med er i minne att jag varit jätteförkyld.

Nu ska jag och Ekko spela Halo och äta lunch. Detta kommer bli en bra fredag:)

/H

4/3

Godmorgon allesamman! Ligger hemma i min säng. Ekko började 8.25 idag så han lämnade mig ensam här men snart är han hemma och jag längtar. Vi ska nog sova lite till och sen gå ner på Strömpilen. Sen drar han till Riksgränsen en hel vecka och jag kommer sakna honom som aldrig förr. Tur att jag drar till Hemavan med tre av mina favorittjejer!

Idag kommer det dyka upp en video! Men jag ska inte avslöja något mer.

/H


4/3

godmorgon godmorgon! :)
har precis slängt i mig en rejääääl frukost - ni vet när man känner sig typ bottenlös? att man bara kan äta och äta och det typ inte märks i magen. så var det för mig imorse!
BRA SAKER JUST NU:
- det blir sportlov idag!!!
- jag har beställt klipptid (dock efter lovet så hela veckan i hemavan lär jag ha på mig mössa....)
- var jätteduktig igår och fick massa läxa gjord och tränade och grejer, good job gretis!
- seth och summer håller ääääntligen på att bli tillsammans igen i oc, jag ser om alla säsonger och håller på att kämpa mig igenom säsong 2 som är sämst.
- värt att nämnas igen: DET BLIR SPORTLOV IDAG!!!!!
DÅLIGA SAKER JUST NU:
- mallan och ekko drog till riksgränsen idag och jag kommer inte träffa dem förrän om en och en halv vecka.
- det är jävligt mycket läxa kvar som jag ska inleda mitt lov med
- vi får tillbaka tyskaprovet idag och jag vill inte ens veta hur det gick....
- jag kommer komma försent till skolan om jag inte springer från datorn nu! herrå!
/greta

3/3



Detta är en viktig person i mitt liv, just av den anledningen att jag känner verkligen att hon tillför så mycket lycka till mig. Hon har allt det där en bra vän ska ha, hon är snäll, hon gör mig glad, hon lyssnar på mig, hon ger mig goda råd, vi har alltid kul ihop. Hon GÅR inte att bråka med, det är helt omöjligt. Det har nog hänt en gång att vi var oense, och det var på msn när det började munhuggas lite om egentligen ingenting. Efter en lång stund skriver Elin, "Hannele, det här var typ vårat första bråk". Och egentligen liknade det inte ens ett bråk... Hon är verkligen genomsnäll, mot allt och alla och bryr sig om alla. Det är en mycket fin egenskap! Hon är helt enkelt en superkompis jag inte kommer släppa taget om. Elin PW, jag älskar dig!


Ett fint minne när vi marinerade kött

/H

3/3

nu är det dags - en gång för alla - en fruktansvärt betydelsefull person för mig är och har sedan väldigt lång tid tillbaka varit hannele edith alexandra olsson. vi har bott grannar sedan urminnes tider och varit nära vänner sedan vi var fyra år gamla. hon är verkligen one-of-a-kind, älskar att skratta och att bjuda på sig själv (och det gör hon gärna med sina egna metoder) och samtidigt kan hon vara jättedjup och prata om riktigt seriösa saker. vi har verkligen en speciell relation, just för att vi känt varandra så otroligt länge och stått varandra så pass nära trots att vi båda (såklart) har förändrats en hel genom åren. jag älskar dig min finaste hanka i hela världen.
hahahah jag vet att jag kommer få äta upp att jag lägger upp dethär kortet, men jag tycker det är så jävla härligt. vi försöker alltså ta ett kort där det ska se ut som att vi sover i bilen påväg hem från trästock (ja, ganska slitna) och lyckas inte riktigt hålla masken. alla som känner hannele bra har förhoppningsvis fått uppleva hennes underbara skratt och jag kan fan höra skrattet ända hit bara jag ser på denhär bilden.
/greta

3/3

pluggiluggat med mallan nu i eftermiddag. mycket trevligt heheh! nej, men det blir faktiskt lättare att hålla fokus när man har malins falkögon i nacken.. eller? okej, sikkk vilket seriöst inläggg, vi tog iaf lite kort som ni nog inte ska få se:):):) men jag kan leta i bildarkivet efter någon gammal goding på oss! ;)
för två år sedan när det inte var skottat riktigt ända fram
/greta

3/3

tänkte meddela alla att det blir ändrade planer för mig nu till sportlovet! egentligen så skulle jag åka upp till hemavan med min familj nu på fredag men det skiter vi i - så jag åker upp dit på måndag tillsammans med mina brudZ istället! :)
plus att det var ett tag sedan vi hängde nu ekko och jimpan, börjar kanske bli dags? :) jag skulle inte banga en spelkväll i helgen med er och hanka och alla andra som är taggade!
plus erik - jag ska ha tillbaka saken du har på huvudet på dehär korten till att jag ska upp till hemavan, sen kan du få tillbaka den! :)
/greta

3/3

idag började jag gråta vid frukosten. jag var så jävla, jävla spyless på skolan, så jävla less på att gå natursam och så jävla, jävla, JÄVLA spyless på historiaarbetet. jag var så otroligt nära att stanna hemma från skolan och lägga mig i min säng och kolla på OC istället men pallrade mig iväg till stresshanteringen. sedan så var tydligen nästa lektion inställd och efter det hade vi idrott som jag faktiskt inte orkade med så jag åkte hem igen efter en lektion. menmen, efter en cykeltur i det vackra vädret och fika med mammsen nu när jag kom hem så är jag faktiskt lite klarare i huvudet.. nu blir det historia tills jag dör!
vill ni veta mer om nürnbergprocessen? ;)
kontakta [email protected] - hon är mer än villig att berätta allt för dig ;););)
/greta

3/3

Aaah, det är såhär en perfekt morgon ska se ut för mig. Jag vaknar av mig själv, alltså inget "gitarr riff-alarm", kliver upp, tar på mig min sköna mjukiströja som jag fått av Ekko, går upp, sätter mig i köket. Ingen är hemma, detär alldeles knäpptyst. Upptäcker att det är tre plus och soligt ute. Sätter mig i köket med min laptop och jag känner verkligen hur jag njuter av livet. Nu fattas bara en kopp Oboy och en skinkmacka till detta, så är jag mer än fullständig.


En annan person som gör mig fullständig!


Igårkväll var jag med Agnes. Det var supermysigt! Vi gjorde det vi gjorde bäst, att fika, sedan såg vi Big Brother som jag fortfarande inte riktigt vet vad jag ska tycka om, och så såg vi en film som hette Staunton Hill. Inget att rekommendera, den var lite konstig men ändå en ok film att bara se en vanlig onsdagskväll. Idag ska jag försöka jobba med min PA100 rapport, men vi får se hur det blir av det. Jag har större lust att göra körkortsteori, jag tycker typ det är lite roligt.


Jag och dallen på nyår!

 

/H


2/3


Hahahah ska berätta den roligaste grejen om mig och Greta nu... Nä inte den roligaste men jag garvar åt det än idag. En gång när jag och Greta var typ 12 år och gick till Maxi så upptäckte vi att någon glömt kvar små halstabletter (i förpackning förstås) där rullbandet slutar, där man börjar plocka upp sina varor ni vet. Så jag och Greta tänker efter ett tag, sen grabbar vi åt oss halstabletterna och går hem. När vi var på våran gata drabbades vi av så fruktansvärt dåligt samvete att vi slängde påsarna allt vad vi hade, vilket var typ på sin höjd fem meter. Sen gick vi in till var för sig. Hahahah, tänk er att vi tog påsarna och sen slängde iväg dom på våran gata..

Det låter inte kanske lika kul som det var. Men vi var väldigt roliga som små.

/H

2/3

ester maria rebecka lindgren. lever du? lever jag? ett som är säkert är att vi (du och jag tillsammans) knappt lever längre. jag saknar dig och jag är jävligt sugen på att ses snart. det är ju faktiskt nästan ironiskt att vi gått på olika skolor i helt olika delar av umeå sedan vi var fem år och nu när båda väl går på draggen så ses vi inte? illa säger jag bara, illa!
/greta

2/3

haha någon hatar visst inte att pussas... :)
/greta

2/3

Sitter hemma och avnjuter en bulle och tittar på Project Runway. Det är ganska bra faktiskt. Taggar bara Hemavan som fan nu, vill att det blir måndag!

Tog även en liten tur till Maxi med Greta idag. Det är nog det mest värda jag gjort idag förutom lite körteori. Sådana här dagar behövs ju ändå...

/H


2/3


Ser ni affischen som pryder mittplatsen på min tavla? Det är faktiskt två tjejer i min klass projektarbete, Ida och Viktoria! Deras projektarbete är alltså att styra en superrolig utekväll och dom har fått fixa allt helt själv, så även den jättesnygga affischen. Men grejen är att den äger rum nästa onsdag på sportlovet på TC, och jag vill uppmana alla att tagga upp erat galnaste partyhumör och dra er dit, för om jag känner dessa tjejer rätt kommer det bli grymt!
Själv kan jag inte komma för jag är i Hemavan då vilket suger eftersom jag verkligen taggade det, men då hoppas jag alla som läser detta festar åt mig också? :)

Entré kostar 120 kronor och förköp görs på baren i TC och kostar 100!

/hankis

2/3

för ett par dagar sedan hände dethär på min facebook:

och igår så ringde jag denna fröken richardson för att planera lite grann.. så jävla kul vi kommer att ha!!! vi kommer alltså vara i min sommarstuga och sedan åka in till stockholm och festa (lallala jag är 18 då!) och shoppa! WOHOWWW!!! ser ut som att dethär kommer bli en grym sommar, jag måste bara skaffa mig ett jobb så jag kan finansiera alla saker jag vill göra.. såhär skulle min perfekta sommar 2011 se ut(nu lär ju inte dethär hända men ett strävansmål är alltid bra):
juni:
- jobba som konfirmationsledare för umeåstadskyrka två veckor
- hitta ett annat jobb och tjäna jävel i två veckor i umeå
- avsluta med peace and love
juli:
- från peace and love till stugan med sällskap av någon (ester, malin, någon annan?)
- lyndsey kommer 18 juli!
augusti:
- upp till hemavan en vecka för att måla vår stuga där och få ekonomin på plats igen
- åka utomlands!
- eventuellt komma ut till norrbyskär någonting

håll tummarna för att det går som jag planerat nu! :)
/greta


1/3


mitt tips ikväll får bli att ta vara på dina relationer med alla släktingar. jag har en amazing släkt på både mammas och pappas sida och är verkligen jätteglad över det. dock så blir det lätt att man glömmer att träffa dem allihop - så en uppmaning till alla er och mig själv är att ringa din mormor/farbror/kusin som ni har lite extra varm om hjärtat och bestäm en fikadejt.. det kommer ni garanterat inte ångra :)

mormor och jag i somras!:) vilken fantastisk volym jag hade på mitt hår..

jag och farfar i sydamerika :)
/greta


1/3

här sitter jag kvar nu... fem timmar senare är min dejt med mig själv inte riktigt lika rolig längre. min mami har gått och blivit jättesjuk efter att hon har efter sitt heltidsjobb kommit hem och lekt flyttgubbe tills in på småtimmarna när hon samtidigt haft feber. jag lagade iaf soppa med varma mackor till middag som hon önskade och det var fan den godaste soppa jag någonsin ätit. jag randomgjorde bara och fick typ en chock när jag smakade och det var rågott.. ni kan nu kalla mig greta "gordon ramsey" wester!;)

/ggggg

1/3

Sitter hemma och snorar och kollar på OC som går på tv. Har egentligen alla säsongerna hemma men det var ganska kul att jag klickade mig in på femman och så gick det! Det är och kommer alltid vara min favoritserie genom alla tider. Greys Anatomy är inte så dåligt det heller. Det börjar ju snart igen, jag hoppas jag och Tove tar upp våran tradition att se det tillsammans varje onsdagkväll igen! :)

 

/hanki


1/3

okej... något som garanterat har spårat är mitt hår. det är ouppklippt, kluvna hårtoppar, läskigt äcklig utväxt och bara allmänt kaos. dock kan jag inte riktigt bestämma mig om jag vill klippa av håret eller vara fräscha upp det... jag sitter och kollar bland mina bilder och hittade (hahah inte så svårt med tanke på att jag somsagt inte hatar att ta kort på mig själv) två kort där mitt hår var uppstyrt.. någon slags kombination av dessa två kanske inte skulle vara helt fel:)

/gretiZzz

1/3

sitter och har en pluggdejt med mig själv, det är faktiskt riktigt trevligt :) vi fick jobba med historian hemma om vi ville och då ville jag det. så nu sitter jag här, i solskenet vid mammas skrivbord, med lite pluggsnacks som jag köpte på hemvägen och knegar på med historian.

imorse kom mamma in när jag stod i badrummet och sjöng för mig själv
greta sjunger "jag är en vampyr, jag su.."
mamma "du måste ju vara världens värdelösaste vampyr så mycket näsblod som du blöder, du borde ju gå minus?"
jag blev typ lite ledsen.. men då sa mamma att jag var världens sötaste vampyr och då blev jag glad igen. jag vet inte riktigt varför jag skrev ut dethär meeen såatte.. back to studiesss!

/världens sämsta vampyr

1/3

Nu är jag på skolan och ska ha möte med Paul som ska lära mig ♥Indesign♥ för jag måste kunna det till mitt projektarbete. Hoppas det går fort, min förkylning har tagit över hela mig och jagk an inte längre ignorera det. Jag mår rent av piss. Positiva grejer just nu är att det snart är sportlov, jag är inte lika rädd för mitt projektarbete längre (fast fortfarande lite) och jag har ju inte skola denna vecka. Vi har PA100-vecka, alltså bara jobba med projektarbete och man får jobba hemifrån. Snacka om att jag tajmade in min förkylning denna vecka! Om det varit skola hade jag legat efter ganska mycket...

Hoppas ni får en bättre dag än mig. Jag ska mest satsa på att kurera mig!

Synd bara att jag missar dansen ikväll:(

/Hankis


1/3

när ni läser dethär inlägget kommer jag troligtvis sitta i en skrivsal med ett tyskaprov framför mig. skänk mig en vänlig tanke, okej?:) efter att provet är skrivet så är det bara vår megastora historieuppsats som ska in på fredag och sen.. sportlov!!!!

/greta

28/2


Nu några minuter efter tolv tänker jag ändå vara lite sneaky och berätta om en rolig "back in the days" grej. När jag var liten skrev jag dagbok, något jag haft mycket nöje åt nu i senare dagar. Speciellt min dagbok jag skrev när jag var cirka... 7-8 år?

Detta skrev jag en gång när jag och Greta hade bråkat. Ni kan ju gissa om vad. Vi lekte väldigt ofta W.I.T.C.H när vi var yngre och jag trodde på fullaste allvar att jag var Irma och kunde så kallat "förvandla" mig. Tills den dag Greta krossade min verklighet och ja, tidernas bråk bröt ut. Jag sprang hem- och skrev detta i min dagbok:


Klicka för större bild och få er ett gott skratt.

 

/H


RSS 2.0