5/2



dags för dagens tema - nämligen något som jag och hannele ätit som var/är förjävla gott. idag tänkte jag presentera min absolut bästa smakförstärkare... med en blandning av sött, salt, nästan syrligt och givetvis tomater... : KETCHUP.
enligt mig kan man ha ketchup på allt som man kan äta tillsammans med tomater. detta inkluderar i stort sett alla mackor, alla grönsaker (isbergssallad, broccoli, majs, ja, tillochmed riktiga tomater!) och alla sorters proteiner som kött, kyckling, fisk eller ägg. nu är det klart att om tillexempel har en laxbit så tar jag ju hellre någon mer "passande" sås än ketchup på den - men skulle jag välja mellan att äta den torr eller med ketchup så är ketchupen given!

och ja.. ni ser ju hur lite ketchup det är kvar i våran ketchupflaska.. jag erkänner mig skyldig!
/g

Kommentarer
Postat av: Josefine Andersson

morotskaka är de beste ja! dock vet jag inte smeten då jag inte slickade den haha, men slickade glasyren o den slår ju ingeeeeeet :D lite söt kanske men haha

2011-02-05 @ 23:04:58
URL: http://typjosefiine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0